close
Companii aeriene

Blue Air inaugureaza cursa Cluj – Pisa pe aeroportul Avram Iancu

Desi Cluj Napoca e cunoscuta pentru faptul ca este o baza importanta a Wizz Air in Romania, cei de la Blue Air sunt hotarati sa atace puternic suprematia liderului in materie de transport aerian low cost chiar in a doua cea mai dezvoltata baza de pe teritoriul Romaniei, in Cluj.

Noua cursa catre Pisa deschide unul dintre cele mai importante centre turistice romanilor din zona Transilvaniei si nu numai, deschide oportunitati noi pentru cei care vor sa viziteze zona frumoasa a Romaniei. Cursele Cluj – Pisa, respectiv Pisa – Cluj vor avea o frecventa de 2 ori pe saptamana si vor functiona dupa urmatorul program:

1) Cluj Napoca – Pisa:

  • Luni: ora de plecare va fi ora locala 9, urmand ca aterizarea sa se faca la 10:30, ora locala a Italiei.
  • Vineri: ora de plecare va fi ora locala 18, urmand ca aterizarea sa se faca la 19:30, ora locala a Italiei.

2) Pisa – Cluj Napoca

  • Luni: ora de plecare va fi ora Italiei 11:15, urmand ca aterizarea pe aeroportul international Avram Iancu sa se faca la ora 14:45, ora locala a Romaniei;
  • Vineri: ora de plecare va fi ora Italiei 20:15, urmand ca aterizarea pe aeroportul international Avram Iancu sa se faca la 23:45 la ora locala a Romaniei.

La cum este structurata aceasta cursa, e perfecta pentru cei care vor un city break, atat pentru romanii care vor sa ajunga in Pisa, cat si pentru italienii care vor sa viziteze, zice-se, cel mai frumos oras din Romania, Cluj Napoca, inima Transilvaniei.

La fel ca majoritatea celorlalte curse din portofoliul Blue Air, pe ruta aceasta vor fi alocate aeronave Boeing B737-800, fiecare cu o capacitate de 189 de locuri. Asadar, sezonul la vacante este deschis si acum sunt mai ieftine ca niciodata!