close
Companii aeriene

Clasa intai la Emirates – cum arata un zbor

V-ati intrebat vreodata de ce cei de la Emirates sunt cea mai buna companie de zbor din lume si care sunt conditiile de zbor pe care le ofera clientilor (cu dare de mana) pentru care merita acest titlu? Astazi o sa va prezentam conditiile de zbor de la clasa intai la Emirates.

In primul rand, sa lamurim un aspect: preturile la clasa intai sau la clasa business depasesc cu mult ordinul miilor de dolari, de unde si clientii majoritari ai acestei companii sunt fie clienti corporate, fie clienti pentru care banii nu conteaza foarte mult.

Dar care sunt totusi avantajele clientilor Emirates? Pai, sa incepem…

1) Lounge-urile arata cam asa si permit imbarcare cu exclusivitate, ceea ce inseamna cozi mai mici, timpi de asteptare mai mici.
lounge-emirates

2) De indata ce va urcati la bord veti fi preluati si insotiti de un insoritor de zbor si condusi pana la cabina privata, acolo unde vi se ofera o sticla de sampanie, un ipad care are propria statie de andocare si altele asemanatoare.
clasa-intai-la-emirates

3) In fiecare cabina exista o gentuta cu cosmetice de la BVLGARI, AXE si altii asemenea, data gratuit celor care calatoresc cu Emirates.
bulgari

4) Intr-un Airbus al celor de la Emirates sunt doar 14 locuri la clasa business, care bineinteles, au preturi pe masura. Totusi, in dreptul fiecarei cabine sunt ferestre concepute cu grija astfel incat sa ofere cea mai buna priveliste.
airbus-a320

5) Cam asa arata o masa servita la bord. Cabina e pregatita de catre insotitorul de zbor, plus ca dupa fiecare masa, pasagerilor li se ofera un cos de fructe.
masa-la-emirates

6) Fiecare scaun are incorporat functii de masaj, iar pe langa asta, controlul se face fie digital, de pe panoul din dreptul scaunului, fie direct de pe telefon prin intermediul unei aplicatii.
fiecare-cabina

7) Bauturile se platesc separat, probabil si din cauza ca Emirates este firma araba. In principiu, pasagerilor le sunt oferite bauturi non-alcoolice incluse, insa restul se plateste la barul rezervat clasei business.
bauturi-emirates