close
Companii aeriene

Cluj – Constanta – Cluj la Blue Air din 2017

Blue Air da o lovitura pe piata interna a zborurilor low-cost cu avionul chiar pe una dintre cele mai importante baze ale celor de la Wizzair, in speta la Cluj. Tocmai s-a facut public faptul ca, incepand cu ultimele zile ale lunii aprilie in 2017, de pe aeroportul international „Avram Iancu” va decola o aeronava cu destinatia Constanta, ori asta nu poate decat sa ii bucure pe cei care merg la mare de 1 mai sau cu orice alta ocazie.
blue air
Conform companiei aeriene, vor fi doua curse pe saptamana, programul urmand a fi anuntat ulterior, insa cel mai probabil vor fi targetati cei care vor weekend-uri la mare sau vacante de o saptamana. Biletele vor avea preturi care vor incepe de la 90 de lei, in acesti bani fiind incluse taxele de aeroport, o gustare in timpul zborului, un bagaj de mana de pana la 10 kilograme (care sa respecte cerintele companiei si care sa aiba dimensiuni admise de regulament) si un bagaj de cala de maxim 32 de kilograme.

Blue Air atinge un segment foarte bun de piata, pentru ca la un pret aproximativ similar sau chiar mai mare, optiunile alternative, in speta autocarele „care te duc la mare” si trenul au un timp de parcurgere infiorator de mare, pe cand cu avionul, atat clujenii cat si oameni din intreaga Transilvanie pot ajunge la mare in mai putin de doua ore.

Suntem convinsi ca, cel putin pe perioada verii (de altfel, acest zbor e si inclus in programul de vara), ruta aceasta va fi foarte frecventata, astfel ca de indata ce vor aparea primele detalii, ar fi bine rezervati din timp, pentru a nu va trezi ca nu mai sunt bilete.