close
Companii aeriene

Sfaturi pentru zborul cu avionul: cum sa calatoriti rapid!

Tehnic vorbind, calatoria incepe din momentul in care ati iesit pe usa hotelului, respectiv a casei si va indreptati spre aeroport, ori odata ajunsi acolo, probabil ca ati luat contact cu forfota si cu aglomeratia specifica, dar si cu cozile inerente. Astazi o sa va dam cateva sfaturi despre cum puteti sa va scurtati timpii de asteptare si cum sa va faceti calatoria mult mai placuta, chiar si daca urmeaza sa calatoriti cu un zbor low cost.

1) Daca sunteti pusi intr-o situatie dificila si nu din vina voastra, scrieti pe Twitter say pe Facebook companiilor de zbor. De obicei, de teama unui scandal, raspund rapid si rezolva problemele care tin de ei.

2) In cazul in care vi se anuleaza sau vi se reprogrameaza zborul, nu va repeziti la biroul companiei din aeroport, pentru ca vor fi cozi, va fi agitatie. Cel mai bine este sa ii sunati si sa gasiti o rezolvare.

3) Interval mare de timp intre zboruri si vreti sa trageti un pui de somn, dar nu prea puteti de forfota si de zgomot? Aruncati un ochi peste sleepinginairports.net ca sa vedeti recomandarile calatorilor. De exemplu, stiati ca multe aeroporturi internationale au o capela care e goala de cele mai multe ori?

4) Ca sa economisiti timp si poate si niste bani, cumparati un lounge pass online si din timp. De regula, au Internet si mancare calda, plus prize, iar un avantaj ar fi ca apucati sa interactionati cu oameni importanti, care frecventeaza de obicei astfel de locuri intre zboruri. Pro tip: instalati-va pe telefon LoungeBuddy, cu care puteti primi acces gratuit in multe lounge-uri in aeroporturi internationale.
business travel
5) Urmeaza sa va fi verificate bagajele? Aduceti-va pungi ziploc pentru cosmetice si inca una in plus in care sa va puneti ce aveti prin buzunare;

6) Nu stiti parola de la Wi-Fi? Incercati pe Foursquare, acolo unde utilizatorii posteaza deseori parole, sfaturi cu privire la serviciile din aeroport si asa mai departe;

7) Nu ezitati sa folositi cardurile bancare pentru zboruri. Spun asta deoarece multe beneficii care pot face diferenta, servicii precum prioritate la control bagaje si prioritate de imbarcare, care din start va scutesc de stat la cozi, dar si de minute pretioase;