close

Ati remarcat cate agregatoare a curselor aeriene au inceput sa apara pe Internet in ultimul timp? Site-urile respective, desi in aparenta sunt extrem de folositoare, nu sunt intotdeauna cea mai inspirata alegere, pentru simplul fapt ca ele obisnuiesc sa promoveze agentii de turism sau companii aeriene cu programe afiliate, scopul lor fiind acela de a castiga cat mai multe comisioane de pe urma amatorilor de vacante.

Ori asta nu e intotdeauna cea mai buna alegere, mai ales daca se doreste obtinerea unor bilete de avion ieftine. De ce? Pentru ca mai toate companiile de zbor low cost nu-si pot permite sa plateasca comisioane unor afiliati, iar cele care pot face asta au de obicei preturi mai mari, chiar cu sute de dolari mai mari decat preturile obisnuite.
go air
Astazi va invatam cum sa cumparati bilete de avion ieftine, indiferent de tipul vacantei dorit.

Sfatul nostru este sa apelati la o agentie de turism profesionista, preferabil una cu feedback foarte bun din partea clientilor. Agentiile dispun de sisteme automate de cautare, care informeaza in orice moment despre cele mai bune oferte, cat si despre ultimele modificari de pret la cursele de avion. Cei de acolo au tot interesul sa se aleaga cu un client in plus, astfel ca ofera consultanta gratuita, cat si acces la o oferta larga de servicii.

Pentru cei care vor sa plece in vacanta de unii singuri, sfatul nostru este sa cumparati biletele de avion cu cateva luni inainte, preferabil dus-intors. Biletele dus-intors sunt cu mult  mai ieftine decat cele platite separat, nu numai in cazul companiilor low-cost, ci la mai toate firmele de transport aerian. Singura conditie este sa stiti exact cand se va sfarsi vacanta, astfel incat sa puteti cumpara de dinainte bilet in ziua potrivita.

Biletele de tip last minute sunt intotdeauna mai scumpe decat cele anuntate la inceputul sezonului, factor ignorat de foarte multa lume. Intr-adevar, biletele last minute sunt mai ieftine decat pretul normal, insa costul arareori se apropie de cel din perioada de inceput a sezonului.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pentru cei care pleaca intr-o vacanta cumparata printr-o agentie de turism, verificati daca nu cumva au promotii pe pagina de Facebook sau undeva pe site, prin intermediul carora sa beneficieze de discount-uri macar la transport daca nu si la sejur. Unele companii cauta sa devina cat mai populare, astfel ca initiaza si astfel de concursuri pentru fidelizarea clientilor.

Tags : bilete avion ieftine