close

Semne bune anul are pentru Cluj in 2015. La data scrierii acestui articol, mai sunt fix 163 de zile pana pe 25 iunie, data oficiala de incepere a festivalului Electric Castle. Spre deosebire de anii trecuti, in 2015, festivalul de la Bontida, din preajma castelului Banfy, va avea amplasate nu mai putin de 6 scene, pe care vor urca 150 de artisti, cele mai sonore nume fiind The Parov Stelar Band, The Cat Empire, Subcarpati, Suie Paparude, Asian Dub Fundation, Dub Pistols si multi altii, fiind de departe cea mai marea editie organizata de pana acum.

Perioada de desfasurare a festivalului Electric Castle 2015?  25-28 iunie. Biletele s-au pus deja in vanzare si sunt disponibile prin reteaua Eventim, precum si in reteaua de parteneri a festivalului. Cei care si-au cumparat pana in 17 decembrie bilet au platit 180 de lei, iar cei care isi vor cumpara bilete pana pe data de 4 februarie vor plati 229 de lei, urmand ca pretul sa creasca progresiv la 259, 289, respectiv 319 lei. Ca de obicei, exista solutia de cazare la camping, caz in care se mai achita 59 de lei de persoana, dar se poate ramane si la un hotel din Cluj, caz in care click-travel.ro va poate ajuta.  La momentul actual, nu se pot cumpara abonamente pe o zi, insa ele vor fi disponibile doar in apropierea festivalului, plus ca sunt sanse mari sa poata fi cumparate chiar si de la fata locului, chiar daca vor avea un pret destul de ridicat.
electric-castle-2015

Electric City 2015

Fenomenele electrice debuteaza pe data de 28 martie cu Electric City 2015, un festival desfasurat in 2 locatii, in Sala Polivalenta si in parcarea subterana a Cluj Arena, la care vor participa trupe precum Chase and the Status, Morcheeba, Akua Naru si multi altii. La fel, preturile vor creste succesiv, ajungand pana la 99 de lei, chiar daca acum, cei care vor sa participe la acest festival isi pot achizitiona bilete la numai 59 de lei de persoana.