close
Citeste experiente

Hoteluri romantice de lux din intreaga lume

Stiu ca multi dintre voi ajungeti la noi pe site in cautarea unor hoteluri romantice. Ei bine, pentru voi am cautat cateva hoteluri de lux clasificate pe site-urile de profil si apreciate de turisti ca fiind romantice, motiv pentru care vi le prezentam si voua astazi aici. Totusi, nu sunt tocmai cele mai ieftine, asta asa, ca sa va prevenim din timp, chiar daca 14 februarie se apropie vertiginos.

1. Shangri-La, Paris. Imaginea de mai jos provine din suita omonima, costa $25000 pe noapte (!!!), insa ofera celor care vin aici o priveliste fascinanta a turnului Eifel si propria terasa, cu o suprafata de circa 90 de metri patrati.
hoteluri romantice

2. Suita regala Gherardesca a hotelului Four Seasons din Firenze. Impresioneaza printr-un decor specific perioadei din secolul 18, mai precis din era Medici, cu marmura si piese de ceramica Capodimonte. De-a lungul timpului, cladirea in care functioneaza acest hotel a fost detinuta de mai multe familii nobile, astfel ca aceasta suita a fost construita special cu o sala de dining proprie si cu o terasa cu deschidere la gradinile hotelului.
royal-suite-della-gherardesca-at-four-seasons-hotel-firenze

3. Apartamentul Redentore Terrazza in cadrul Palatului Gritti. Situat in Venetia, intr-o cladire situata chiar pe marginea Marelui Canal, suita impresioneaza prin aerul sau sic pe care il ofera, prin designul care evoca opulenta venetiana si altele asemenea. Cei care ajung aici trebuie sa plateasca $16200 pe noapte, insa se afla poate in cel mai romantic loc din intreaga Venetie, plus ca au acces si la piscina de deasupra cladirii, strajuita de o terasa care ofera o priveliste in unghi de 360 de grade a Venetiei.
redentore-terrazza-suite-at-the-gritti-palace-a-luxury-collection-hotel-venice

4. Corinthia Hotel, in Londra, este un hotel exclusivist, cu doar 13 camere. Totusi, are cateva lucruri cu care foarte putine alte hoteluri se pot lauda, precum apartamente cu propria crama si cu propriul centru spa si chiar propriul staff. In plus, si acest hotel ofera o priveliste panoramica in unghi de 360 de grade a Londrei, doar ca pretul pe noapte este enorm: $28,900 pe noapte.
the-royal-penthouse-at-corinthia-hotel-london