close
Hoteluri

Hydra Residence – locul perfect pentru turistii din Hydra

Stiu ca sunt multi printre voi care si-ar dori sa viziteze Grecia. Dupa cum am mai spus pe travelica.ro, Grecia e spectaculoasa, insa daca vreti sa simtiti din plin cultura Greceasca, atunci trebuie neaparat sa vizitati Grecia insulara. Astazi vorbim despre Hydra Residence, o vila amenajata in cel mai pur stil grecesc, amenajata cumva in varful insulei Hydra. Unul dintre avantajele acestui lucru e faptul ca toti cei care stau in casa pot sa vada de la fereasta cum orasul coboara usor-usor in mare.
hydra-tina-komninou-residence6 hydra-tina-komninou-residence5 hydra-tina-komninou-residence4 hydra-tina-komninou-residence3 hydra-tina-komninou-residence2 hydra-tina-komninou-residence1 hydra-tina-komninou-residence hydra-tina-komninou-residence7
Culmea, casa a fost construita in urma cu cativa ani de catre un specialist in cultura greceasca. Ca atare, casa arata ca mai toate proprietatile traditionale grecesti, plus ca se incadreaza perfect in peisajul din jur, nedeosebindu-se cu nimic altceva de proprietatile din jur, decat prin grandoare.

Fiecare element a fost gandit si prelucrat manual (da, fiecare piesa de mobilier a fost construita manual, tocmai pentru a se incadra in clasicismul grecesc), astfel ca cei care isi petrec vacanta aici au parte de o experienta greceasca clasica,care e accentuata de faptul ca in zona se gasesc o multime de locuri in care se poate manca mancarea traditionala a locurilor.

In general, cel putin pentru cei mai multi romani, Grecia insulara este un taram scump, pentru care exista alternative mult mai ieftine. Totusi, in cazul insulei Hydra, preturile sunt acceptabile. In plus, nu e nevoie ca turistii sa manance in fiecare zi la restaurant. Exista, ca in orce alt loc al Greciei, banzatori locali de gyros sau de alte bunatati specifice, care sunt si satoase si abia daca depasesc 1-2 Euro.