close
Companii aeriene

Cluj Napoca – Dubai, un nou succes marca WizzAir

Aeroportul Avram Iancu din Cluj a primit cel mai frumos cadou de Craciun. Ieri, vineri, 19 decembrie 2015, tocmai a inaugurat unul dintre cele mai asteptate zboruri din ultima vreme, in speta Cluj Napoca – Dubai si retur, punand astfel la dispozitia amatorilor de calatorii, implicit cititorilor travelica.ro, oportunitatea de a vizita cel mai luxos oras din Orientul Mijlociu rapid si fara un efort financiar imens.

De ce? Pentru ca cei de la Wizz Air au pariat pe baza din Cluj pe post e a doua baza aeriana WizzAir care opereaza un zbor aerian catre Dubai. Frecventa de zbor va fi de doua zboruri pe saptamana, astfel ca daca nu v-ati facut planurile de vacanta si nu sunteti limitati de un buget modest (caci, chiar daca costurile de transport sunt modeste, Dubai nu este nicidecum un oras ieftin), poate adaugati si aceasta destinatie
wizz-air

Cu peste 3 milioane de oameni transportati in 2015, WizzAir este de departe cel mai mare operator de zboruri aertiene low cost din Europa. Baza sa din Cluj Napoca ofera 21 de zboruri catre Europa si Orientul Mijlociu, iar conform oficialilor companiei maghiare, cat si lui David Ciceo, executivul aeroportului Avram Iancu, numarul acesta urmeaza sa se mareasca in felul urmator:
1) Memmingen (Germania), cu data de incepere 15 februarie 2016;
2) Berlin-Schoenfeld (Germania), cu data de incepere 22 iulie 2016;
3) Doncaster Sheffield (Anglia, cu data de incepere 22 iulie 2016;
4) Billund (Danemarca), cu data de incepere 23 iulie 2016;
5) Alicante (Spania), cu data de incepere 24 iulie 2016.

Astfel, daca vreti sa va organizati vacanta de vara, ar fi bine sa incepeti sa vanati ofertele.

PS: din experimentele noastre, cele mai bune preturi le gasiti cu circa 6 saptamani inainte de zbor, nu neaparat cu cateva luni inainte.