close
Companii aeriene

Ryanair ataca puternic piata romaneasca!

S-a zis cu binele celor de la Wizz Air. De ce? Pentru ca principalul lor contracandidat in Europa, Ryanair, s-a decis sa atace puternic piata romaneasca, pentru moment, introducand curse noi din Bucuresti si suplimentand curse deja existente, asta cu ocazia programului Vara 2017.

Cei de la Ziarul Financiar, in schimb, au dat o informatie interesanta: ca in 2016, numarul de pasageri al Ryanair a fost de 3 ori mai mare decat al companiei TAROM, compania aviatica de stat a Romaniei, care apropo, a avut pierderi de 50 de milioane de Euro. Asta ar trebui sa dea de gandit, mai ales in contextul bugetului din ce in ce mai restrans a oamenilor pentru curse de linie si a popularitatii tot mai mari a companiilor low cost.
ryanair
In fine, la nivel european, Ryanair transporta 117 milioane de pasageri anual, iar spre si din Romania isi propune sa transporte aproape 2 milioane de oameni.

Cu ocazia programului Vara 2017, Ryanair introduce urmatoarele zboruri din Bucuresti:
a) Bucuresti – Palermo – Bucuresti;
b) Bucuresti – Berlin – Bucuresti;
c) Bucuresti – Bristol – Bucuresti;
d) Bucuresti – Timisoara – Bucuresti;

In ceea ce priveste programul de vara, Ryanair va opera si mai multe zbouri spre si din Berlin catre Bucuresti si retur, dar va introduce si destinatii noi precum Atena, Milano, Roma sau Sicilia. In plus, marele anunt e faptul ca, daca va rezervati zborurile fix in perioada in care ele vor fi prezentate oficial, veti putea ajunge in Milano, de exemplu cu 8 Euro si intr-un timp mai scurt decat daca ati vrea sa mergeti din Bucuresti in Brasov.