close
Hoteluri

Travelica recomanda Hotel Lara Family Club 5* !

Pentru ca este duminica si pentru ca aceasta de obicei se petrece in familie, m-am gandit ca astazi sa va recomand un hotel ce se adreseaza familiilor cu copii: Hotel Lara Family Club 5* din statiunea Lara, Turcia. Din punctul meu de vedere se numara printre cele mai frumoase si mai moderne din statiune.  Este un hotel unde parintii se pot relaxa fara sa mai stea cu grija ca copilul lor ar putea pati ceva. Administratia hotelului a amenajat un spatiu special pentru cei mici in care se pot juca sub atenta supraveghere a personalului caificat.

Hotel Lara Family Club (1)

Trebuie sa stiti ca acest hotel pune la dispozitie supraveghetori vorbitori si de limba romana pentru a putea comunica si a intelege nevoile copilului vostru. Asa ca imaginati-va cum ar fi sa stati la plaja, linistiti pe sezlong, sa nu mai mergeti cu toate accesoriile  celui mic dupa voi . Cei de la hotel s-au gandit ca daca sunteti in concediu voi trebuie sa va relaxati si sa uitati de orice fel de griji.

Aceasta zona pentru cei mici reprezinta o incapere cu foarte multe jocuri creative ce reusesc sa tina ocupata atentia celor mici.

Hotel Lara Family Club (2)

Cea mai frumoasa parte a resortului, pentru mine o rerezinta parcul acvativ. Aici va veti bucura de o piscina superba si imensa si foarte multe topogane. Acestea din urma sunt de tate marimile si cu grade de dificultate diferite. Asa ca pentru persoanele ce adora sa senzatia de a cobora la inaltime manate de apa, este locul ideal. In general turistii aleg sa isi petreaca zilele de plaja aici, pe sezlong in detrimentul plajei private a hotelului. In ambele locuri vi se pune la dispozitie sezlong si umbrela din partea hotelului. Trebuie sa stiti ca hotelul are 4 baruri in aer liber care va vor asigura bauturile in permanenta pe parcursul zilei.

Hotel Lara Family Club (8)

Hotel Lara Family Club (4)

Si daca am tot vorbit de zona de petrecut ziua, hai sa va sun cate ceva si despre zona de dormit. Camerele sunt extrem de spatioase si mobilate si decorate modern. Acestea sunt amenajate in nuante de turcoaz si maro. Fiecare dintre ele sunt prevazute cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar. In general acestea sunt standard: single, dubla sau tripla. Mai exista insa si camere mai mari ce includ o camera de zi separata si balcon.

Hotel Lara Family Club (7)

Hotel Lara Family Club (6)

Si ca sa continui pe stilul relaxarii trebuie sa mergeti neaparat la centrul SPA daca ati ajuns aici. Anumite facilitati cum ar fi: piscina interioara, spa, jacuzzi sunt incluse in pretul pachetului de cazare achizitionat, iar altele sunt contra cost. Sa stiti ca serviciile contra cost au preturi foarte bune si voi va veti bucura la sfarsit de o relaxare totala.

Hotel Lara Family Club (9)

Acest hotel este unul cu sistem All Inclusive. Acesta este ca mai peste tot in stil bufet suedez. Este cel mai bun mod de a oferi masa tursistilor. Li se acorda ocazia de a alege ce sa manance dintr-o serie de preparate gatite in acea zi. Bineinteles ca va puteti comanda si alt tip de mancare pe care il veti plati separat.

Hotel Lara Family Club (10)

Eu va recomand cu drag sa mergeti aici pentru ca va vei bucura de cel mai linistit si mai lipsit de griji concediu de pana acum!

Tags : Hotel Lara Family Club