close
Companii aeriene

Atlasglobal inaugureaza Cluj – Istanbul – Cluj

Aeroportul international „Avram Iancu” din Cluj este intr-o dezvoltare continua. Pe langa faptul ca mai multe companii aeriene low cost isi maresc portofoliul cu curse noi, care leaga Romania de aproape toate granitele Europei si nu numai, alte noi companii vin spre Cluj in cautarea unor parteneriate avantajoase, care sa permita amatorilor de calatorii sa ajunga mai usor intre doua parti ale lumii.

Cei de la Atlasglobal inaugureaza cursa Cluj – Instanbul si retur. In aceasta luna (august 2016), frecventa zborurilor va fi de doua pe saptamana, urmand ca din septembrie sa aiba loc 7 zboruri pe saptamana. Daca in privinta decolarii din Cluj, lucrurile sunt clare, fiind numai un singur aeroport, Atlasglobal va ateriza in Instabul pe aeroportul Ataturk, in partea europeana. O cursa va dura in medie 3 ore si jumatate si va avea un pret care va incepe de la 79 de Euro.
atlasglobal
De exemplu, cursele care vor pleca din Cluj la 12:10, vor ajunge la ora locala 14:35, o ora perfecta cat sa va puteti face checkin-ul si apoi sa puteti pleca la pas prin oras. Bine, Istanbulul nu e un oras de vizitat intr-o singura zi, dar ar fi pacat sa ajungeti tarziu si sa nu mai apucati macar sa stati macar o seara pe malul Bosforului.

La intoarcere, plecarile din Istanbul au loc la o ora decenta (10:10), suficient de devreme cat sa ajungeti inapoi acasa si sa mai faceti ceva in ziua respectiva, dar suficient de tarziu cat sa nu prindeti aglomeratia de dimineata si sa ajungeti in aeroportul Ataturk fara sa pierdeti prea mult timp in trafic.