close
Companii aeriene

Wizz Air lanseaza Cluj – Bucuresti de 6 ori pe saptamana

La revedere, TAROM! La revedere, CFR! Wizz Air, liderul transportului aerian low cost din Europa, tocmai a facut o oferta imbatabila, care va lua serios din clientela celorlalte companii de zboruri aeriene, dar si din clientela autocarelor si a transportului pe cale feroviara: incepand cu 22 iulie, Wizz Air va avea o cursa Cluj – Bucuresti in fiecare zi a saptamanii, mai putin sambata.

Ce e mai interesant e faptul ca preturile incep de la 39 de lei cu taxe incluse, preturi cu mult mai mici decat in cazul mijloacelor alternative sau, in functie de bagaj, competitive si mult mai rapide decat mijloacele alternative de transport.
wizz air
In mod normal, transportul de la Cluj la Bucuresti dureaza peste 8 ore cu autocarul si 10-11 ore cu trenul, ori transportul cu avionul ar presupune o calatorie de circa 50 de minute, la care se adauga timpul petrecut in aeroporturi.

Ruta Cluj – Bucuresti deschide noi oportunitati pentru dezvoltarea orasului si nu numai, plus ca ii ajuta pe cei care vor sa viziteze aceste doua orase, dar se tem de aglomeratia de pe Valea Oltului sau din zona Predealulu, fara sa se mai puna problema de ambuteiaje.

Cu aceasta modificare, Wizz Air isi va solidifica pozitia de lider si cu siguranta va mai musca din clientela celorlalte companii de zbor low cost. E doar una dintre miscarile anuntate de Wizz, asta pe langa celelalte curse noi din Cluj anuntate: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenefeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016).